Deze manier van werken leidde tot twee energieke bijeenkomsten met dito deelname door de cursisten.

(G.C.J. (Roy) Verzee | Competence Center Banksparen)

“Niets moest, alles mocht. Best wat medewerkers waren vooraf sceptisch maar achteraf waren ze allemaal zeer enthousiast: goed om op frissen, nieuwe inzichten, etc. Fijne trainers.”

(Hilda van Gogh, HR adviseur Rabobank Oosterschelde)

“Wij zijn super tevreden. A&O groep is een fijne partij om mee samen te werken. Zij zijn belangstellend. Ook ongevraagd geven zij op een positieve wijze feedback. Zij zijn voor ons een echte business partner”

(citaat uit CEDEO rapport)

Vooral de aanvulling van fysiek veilig op verbale agressie was waardevol. Praktisch zeer toepasbaar. Met de acteur werd de theorie direct toegepast. Verrassend, boeiend en derhalve goed

(Onno van Zelst, Manager Dagelijkse Bank Zaken, Rabobank Bommelerwaard)

Ik heb de training als zeer waardevol ervaren! Goede tips, handvatten en interactieve sessies met inspirerende humorvolle trainers.

(Melanie Derkx, manager Particulieren Rabobank Roermond-Echt)

“De organisatie is goed bereikbaar en speelt direct in op de vragen, wensen en behoeften. De zorg is uitmuntend en ze berekenen een nette prijs voor wat ze bieden”.

(citaat uit CEDEO rapport)

‘De behandelde casus tijdens de training kwam direct terug in de praktijk. Fijn dat het zo herkenbaar was en dat ik het geleerde direct kon toepassen. Een nuttige training!’

een deelnemer

“Direct na de trainingen werden spontaan zeer positieve reacties afgegeven door de medewerkers en ik zie dit bevestigd in de evaluatiegegevens. Het was bijzonder plezierig om zo samen te werken.”

mw. Elsa Takken <br>Manager Particulieren Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

“Ik vond de training zeer leerzaam, deze vaardigheden moeten we blijven oefenen. De training was prettig en in een open sfeer.”

(Bas Kolkman, <br>Teamleider Rabobank)

“Voor iemand die zelf een hekel aan trainingen en rollenspelen heeft moet ik jullie dan ook een compliment geven op de manier waarop deze training is uitgezet.”

(Joris Slutter,<br>Adviseur Particulieren Rabobank)