12 juli 2017

Vakantie komt eraan

Nog even en we gaan op vakantie. Van 24 juli t/m 8 augustus kunt u ons wel bereiken via de receptie, maar kunnen wij niet direct reageren. Na 8 augustus zijn wij weer in bedrijf. We wensen u een fijne zomer.

Lees verder!

21 april 2017

Interventieteams

Veel organisaties worden duidelijker in het stellen van grenzen aan hun klanten. Men accepteert geen dreigementen en intimidatie en als de medewerkers er zelf niet meer uitkomen kunnen ze zgn. interventieteams inschakelen.

Lees verder!

3 maart 2017

‘Bewust Weerbaar’ afgerond

1600 mensen getraind in 8 weken. Gelijkblijvende kwaliteit. Zonder planningsproblemen. Verplichte training en toch evaluatie deelnemers 8.2. Managementinformatie via Sendsteps (smartphone als kieskastje) steeds real time beschikbaar.

Lees verder!

6 januari 2017

Psycholoog van divan naar bank

De psycholoog is in trek in de financiële sector, om te helpen de grillige consument te doorgronden. Dat leidt niet per se tot betere dienstverlening van banken en verzekeraars. Een artikel van Volkskrant Plus door Frank van Alphen 6 januari 2017

Lees verder!

20 december 2016

Agressie in het bos

Boswachters krijgen in hun werk regelmatig te maken met ongewenst gedrag van bezoekers. Dat varieert van het negeren van een stopteken tot een scheldkanonnade of zelfs fysiek geweld. PWN onderzoekt de ernst van de situatie.

Lees verder!

28 september 2016

Rob van Meurs over Leiderschap

Woensdag 28 september vond in het Achmea congrescentrum te Zeist de Actuarisdag 2016 plaats met als thema Leiderschap. Rob van Meurs betoogde dat de mainstream visie op Leiderschap een hele beperkte is. Het gaat er volgens hem om …

Lees verder!

5 juli 2016

Vakantiesluiting

Als iedereen op vakantie is, zijn wij gesloten. Op 21 juli leggen we de pennen neer en klappen we onze laptops dicht. De enige die belt is een verdwaalde effectenverkoper uit India. Op 8 augustus echter zijn we weer in de lucht, fris en energiek, klaar voor het nieuwe seizoen. We wensen iedereen …

Lees verder!

4 juli 2016

Agressie en geweld in advocatenpraktijken

Ze duiken af en toe op in de media, maar het gaat al lang niet meer over incidenten. Advocaten hebben steeds vaker te maken met dreiging en verbaal en fysiek geweld, blijkt uit een onderzoek van het Advocatenblad. Maar erover praten? “Een advocaat is geen watje.”

Lees verder!